PREIZKUS LIKOVNE NADARJENOSTI

Preizkus likovne nadarjenosti bo na Srednji šoli za oblikovanje Maribor potekal v soboto, 17. 3. 2018, s pričetkom ob 8. uri. Preizkus bo trajal približno 5 ur, obsegal pa bo risanje po modelu, preizkus likovne ustvarjalnosti, ploskovno-barvni preizkus in konstrukcijsko-prostorski preizkus. Med preizkusom bodo imeli učenci čas za malico, ki pa naj jo prinesejo s seboj. Preizkusa se lahko udeležijo samo učenci, ki so se na preizkus prijavili do vključno ponedeljka 5. 3. 2018.

Potrdilo o oddaji prijave na preizkus boste dobili na preizkusu. Seznam učencev po učilnicah bo objavljen na dan preizkusa na oglasni deski pri vhodu v šolo. Prosim, da pridete pravočasno, saj se morate do 8. ure razporediti po učilnicah in pripraviti potrebščine.

S seboj morate prinesti svinčnike (9B, 3B, HB), pet risalnih listov formata A3, pet šeleshamer papirjev formata A3, radirko, lepilni trak, tempera ali vodene barve, čopiče, paleto, posodo za vodo, krpo, različna pisala (voščenke, flomastri, barvice), olfa oziroma grafični nož in lepilo (uhu, magnetin), dva trikotnika in šestilo, kolaž papir in škarje.

Katja Kokol,
šolska svetovalna delavka