Protokol in načrtovanje aktivnosti v času epidemije za DIJAKE

Drage dijakinje in dijaki!

Obdobje pandemije se počasi poslavlja in s svežim zrakom v pljučih boste počasi zajadrali v šolske klopi.

Nekateri ste delo opravili odlično in odgovorno, drugi boste verjetno lovili dobro voljo učiteljev ob zaključevanju ocen.

Ker pa se je ob sproščanju ukrepov in uradnem zaključku pandemije še vedno potrebno držati strogih pravil, je na sledečih povezavah nekaj navodil, ki jih morate prebrati in upoštevati.

Urnik Koronavirus za obdobje od 18. 5. – 29. 5. 2020 je malce spremenjen, zaradi izvedbe priprav zaključnih letnikov na PM in ZI (objavljen bo po 15.00).

Vsi, ki v tem obdobju vstopate v šolo, pa morate izpolniti in natisniti Izjavo pred vstopom v šolo in jo ob prvem vstopu oddati. Izjemoma bomo ob vhodu imeli nekaj izvodov natisnjenih, če ne uspete priti do tiskalnika (za polnoletne dijake je tudi opcijska spletna opcija Spletna izjava za polnoletne dijake SŠOM pred vstopom v šolo – vstop s šolskim up. imenom in geslom).

Vsekakor vas prosim, da se držite higienskih navodil, vstopate z masko, upoštevate 1,5 m-2 m razdaljo med osebami in hodite po označenih poteh v šoli. Pred šolo zbiranje v skupinah ni dovoljeno, prav tako spremljevalci ne vstopajo v šolo.

Prvi vstop v šolo je namenjen tudi vračilu učbenikov (ki jih več ne potrebujete) in drugega gradiva, ki ste si ga izposodili. Hkrati boste že takoj po vstopu izpraznili garderobne omarice in jih pustili odklenjene, zato prinesite s seboj torbo/vrečko za transport. Upoštevajte navodila zaposlenih, ki bodo prisotni na stičnih točkah.

V pričakovanju, da vas spet vidimo čile, zdrave in nasmejane, se veselimo živ-žav-a, ki ga delite z nami.

Lep pozdrav

Nadja Jager Popović, ravnateljica SŠOM

Protokol in načrtovanje aktivnosti v času epidemije za DIJAKE

Sklep PUD za tehnik oblikovanja in medijski tehnik

Sklep PUD za frizerje

infografike 4 – zdruzene (2)

Izjava polnoletnega-mladoletnega dijaka pred vstopom v šolo

Opredelitev zdravstvenih omejitev