Naš dan se je začel enako kot vsak do zdaj, z zgodnjim vstajanjem in zajtrkom. Smo pa tokrat za razliko od včeraj tokrat brez težav uporabili javni prevoz in varno prišli na delovno mesto. Tako se je danes dan pričel malo manj stresno in smo začeli delati z veliko več zagnanosti kot včeraj.

Moji in cimrini sodelavci so naju povabili na zajtrk v bar preko ceste, nasproti podjetja. Tam sva spoznali, da je v Španiji navada da pijejo kavo iz malih kozarcev brez ročaja (izgledajo enako kot »shot glass«). Posledično je bilo zaradi vroče kave težko vzeti kozarec v roke in jo tudi spiti (je pa definitivno bilo zanimivo).

Po končani praksi smo se vrnili nazaj v hostel, kjer smo se najedli in spočili. Ker je imela danes naša cimra 18. rojstni dan, sta jo dve cimri peljali ven po nakupih, medtem pa sem jaz imela čas pripraviti presenečenje. Spekla sem ji kolačke, vendar brez bele moke ter sladkorja, ker zaradi alergij tega ne sme jesti. Sladica je izpadla odlično in presenečenje nam je uspelo. Naša slavljenka je bila zelo zadovoljna.

Zvečer smo, kot po navadi, imeli sestanek z profesorji. Tam smo povzeli dnevno dogajanje in še enkrat z vsemi proslavili cimrin rojstni dan in ji tudi zapeli. Profesorji so nas zato tudi presenetili z prigrizki in sadjem. Po tem smo se odpravili v posteljo in tako zaključili naš četrti dan v Cordobi.