Po vikendu, ko sem lahko spala nekoliko dlje, je bilo današnje zbujanje ob 6.45 precej naporno. Za zajtrk sem pojedla popečen toast z maslom in marmelado. Nato sem odšla do avtobusne postaje. Peš je nekje 10 min. Z avtobusom se nato vozimo 30 min, na delovno mesto pa prispemo nekaj po osmi uri.

Danes sem na začetku likala kose blaga nato pa sem začela izdelovati oblekico. Najprej sem izrezala dele iz blaga, ki so še mi manjkali. Nato pa sem začela šivati te dele skupaj. Težko sem si predstavljala, kako bo oblekica izgledala na koncu. Najprej sem zašila spodnji del oblekice, kar je bilo zame nekaj in je bilo zelo zanimivo. Ko sem končala s šivanjem spodnjega dela sem začela šivati zgornji del. Zgornji del je bil malce težji, saj je bilo več šivanja in več delov. Sledilo je sestavljanje obeh delov skupaj, kar pa ni bilo tako zahtevno. Današnji dan pri delodajalcu je bil zelo zanimiv, saj sem sem tovrstni izdelek šivala prvič in sem se iz tega tudi naučila veliko novega. Tako pa se je tudi zaključil delovni del dneva. Z delom zaključimo ob 12.50 in se nato odpravimo do avtobusne postaje. Ta avtobus običajno zamuja okrog 15 min. Prvič me je to kar presenetilo, saj sem mislila da smo avtobus že zamudile, ampak sedaj sem že navajena.

Ko smo se vrnile z avtobusne postaje sva  sošolko odšli še v trgovino po sestavine za najino kosilo, jedli sva namreč solato s testeninami, ki sva si jo pripravili v hostlu. Po kosilu sva si vzeli čas za počitek. Nato pa sva prepisovali snov za šolo, čas sva si vzeli tudi za druženje s prijatelji in družino v Sloveniji. Ob pripravah na počitek, kratkem ogledu serije in večernem sestanku, je dan hitro minil. Za mano je zanimiv ponedeljek.