Današnji dan je bil po eni strani precej rutinski, po drugi strani pa po svojem poseben.

Jutro se je začelo tako, da sem lahko budilko izklopila eno uro kasneje kot po navadi, saj danes in jutri začenjam kasneje s službenimi obveznostmi zaradi odsotnosti šefa. Zajtrk je bil precej običajen, brez posebnosti. S prijateljico sva skupaj spili kavo, pojedli opečence in se odpravili na delo. Pot do delovnega mesta je danes minila precej hitro in kot vsak dan sva na poti videli osnovnošolske otroke, ki so v svojih uniformah v spremstvu staršev hodili v šolo.

Ko sva prišli do delovnega mesta so bila že vrata pisarne odprta, kar je bilo presenetljivo, saj po navadi odprejo malo kasneje. Delovni dan se je začel precej stresno, saj sva mislili da sva izgubili vso delo iz prejšnjih dni. Po dobri uri  iskanja dokumentov po računalniku, sva odkrili, da najino delo ni šlo v nič, ampak se je samo shranilo pod napačno datoteko. Kasneje je delo potekalo precej podobno ostalim dnem. Pri delu uporabljava več računalniških programov kot so AutoCAD, SketchUp in Adobe Illustrator. Znanje o uporabi teh pa že imava iz šole. Delo je potem potekalo precej hitro in tekoče. Danes sva z delom končale eno uro kasneje, saj sva tudi kasneje začeli.

Ko sva se vrnili domov, sva se vsaka odpravili v svojo sobo in s svojimi sostanovalkami začele s pripravo kosila. Na meniju je bila pica. Danes sem prvič poizkusila vegansko pico in moram priznati, da je bila presenetljivo dobra.

Dan je potem potekal precej umirjeno. Po kosilu je sledil popoldanski počitek in seveda kot vsak dan sem tudi danes med počitkom pogledala del serije na Netflixu. Kasneje zvečer pa smo se s prijatelji odpravili na sprehod po mestu in si privoščili domač španski ledeni čaj in nekaj značilnih Tapasov.

Dan smo zaključili z značilnim sestankom, toda tokrat z drugo skupino profesorjev, saj so se dosedanji vrnili nazaj domov v Slovenijo.