Danes se je dan začel precej običajno – zbudila sem se, si umila zobe, se počesala ter oblekla. Temu je sledil najpomembnejši korak moje jutranje rutine – zajtrk. Od tega dobim energijo za delo, zato poskušam vsako jutro čim več pojesti. Nato sem se napotila do fotografskega studia, v katerem opravljam prakso. Od tega me ločuje 15 minutna hoja skozi mesto, ki se mi zdi kar koristna, saj me še dodatno prebudi.

Pred studiem sem morala nekaj minut počakati, saj moj šef rad zamuja. Ko je prišel, sem začela kot vsak dan na računalniku urejati slike. Trenutno že kakšen teden urejam slike iz obhajila, pred tem pa sem urejala tudi fotografije iz porok, fotomodele ter portrete dojenčka. Po treh urah in pol sem končala z delom.

Nato sem se kot vsak dan napotila do fitnesa, ki je od studia oddaljen dobrih 10 minut. Po poti sem spila tudi proteinski napitek, ki mi je dal energijo za trening. Fitnesi tukaj so za razliko od slovenskih nabito polni, kar mi ni preveč všeč, ampak sem se sedaj že navadila. Po treningu sem odšla domov, kjer sem si pripravila in pojedla kosilo. Po tem sem seveda pomila tudi posodo in ura je bila že 5. Ker sem bila izčrpana, sem si privoščila eno-urni spanec.

Ko sem se zbudila smo si skupaj z drugimi šli pogledat tako imenovan – Alcazar of the Christian Monarchs. To je ena izmed največjih znamenitosti v Cordobi. Je grad oz. trdnjava, obdana s čudovitimi vrtovi, v kateri so v preteklosti živele pomembne kraljeve družine. Od tam se mi je v spomin najbolj vtisnil vodnjak, v katerega si lahko vrgel kovanec in si nekaj zaželel. Na poti nazaj smo v majhnih lokalnih trgovinicah kupile tudi spominke za domov ter pa šle na kavo v Starbucks. Ob vrnitvi v hostel sem pojedla večerjo ter se šla učit, saj že prvi dan po vrnitvi v Slovenijo v šoli pišemo test. Ob 22.30 uri smo kot vsak dan imeli sestanek, na katerem pa so profesorice poskrbele, da nismo bili lačni, saj so pripravile sadje in druge prigrizke. Po sestanku sem se uredila ter kmalu odpravila spat. Tako se je končal še en dan moje mobilnosti v Španiji.