Petek, 3.6.2022. Lep sončen dan. Z Julijo (mojo “sodelavko”)  se sprehodiva do baletnega studia, ki se nahaja v stavbi arhitektke Joane Cunha Fernandes. Zgradba je lepo oblikovana in prostorna. Na tej lokaciji sta modernejši in starejši studio. Najina zadolžitev je fotografiranje plesalcev. V obeh prostorih, kjer fotografiramo,  so težave z osvetlitvijo, zato sva dobila 2 premični luči. Hkrati so nama dali v uporabo dva prenosnika za delo v službi in doma. To je super, saj lahko v apartmaju računalnik uporabljava tudi za šolske naloge. 

Presenečena sva bila, saj so nama dodelili posebno pisarno samo za naju, v kateri delava. Prvi delovni dan smo imeli najprej sestanek, kjer nama je delodajalka predstavila cilje. Pripraviti morava 2-minutni video in fotografije za spletno stran. Že isti dan sva začela fotografirati. 🙂 Najin delovnik je med 15. in 20. uro, vendar se spreminja. V tem času lahko greva tudi kaj pojest.  

V studiu so vsi izjemno prijazni in prav nič jim ni težko svetovati. Delo mi je všeč in predstavlja izziv, vendar se po delu veselim tudi večernega druženja z vrstniki. Veliko fotografiram okolico in zanimivosti. Ne morem verjeti, da se je zaključil že 6. dan v Bragi.