Spoštovani,

Za program tehnik oblikovanja potrebujejo kandidati za vpis tudi opravljen preizkus likovne nadarjenosti. Preizkus bo na Srednji šoli za oblikovanje Maribor potekal v petek, 12. 3. 2021. Preizkus likovne nadarjenosti bo sestavljen iz treh delov dolgih 50 oz. 60 minut s krajšimi vmesnimi odmori. Obsegal bo risanje po modelu, preizkus likovne ustvarjalnosti in konstrukcijsko-prostorski preizkus. Predvidoma bo trajal 3 ure.

Iz preventivnih razlogov prosimo učence, katerih

  • priimki se pričnejo na črke od A – J, da pridejo na preizkus ob 13.50,
  • priimki se pričnejo na črke od K – P, da pridejo na preizkus ob 14.05,
  • priimki se začenjajo na črke od  R – Ž, da pridejo na preizkus ob 14.20.

Prosimo vas, da se pred šolo držite priporočene varnostne razdalje in ne prihajate prej kot 15 minut pred predvidenim pričetkom preizkusaZa vstop v šolo in opravljanje preizkusa potrebujete zaščitno masko. Prav tako morate prinesti podpisano Izjavo staršev mladoletnega učenca pred pristopom k Preizkusu likovne nadarjenosti. 

Prosimo, da ste točni. Ob uri preizkusa bomo zaradi zagotavljanja nemotenega poteka preizkusa vrata v šolo zaprli in vstop ne bo mogoč. Starši, prijatelji in ostali spremljevalci ne hodijo v prostore šole. Na učence počakajo izven šolskih prostorov. Tudi zanje velja, da je na šolskih površinah prepovedano druženje v večjih skupinah. O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na spletni strani šole.

S seboj prinesite: