Zbudili smo se v sončno jutro. Ob 9.00 smo se odpravili na zajtrk. Tudi današnje jutro sva pili turški čaj. Ostalo nam je še nekaj časa do odhoda na prakso, zato sva ga z Nejo izkoristili za telovadbo. Nato smo se odpravili na prakso. Vsak dan znova občudujemo noro vožnjo Turkov. Z Nejo, s katero sva skupaj v salonu, se na praksi veliko naučiva, medtem ko opazujeva delo najinega delodajalca. Ob koncu prakse nama je delodajalec spletel kite.

Prišel je čas za kosilo, ki sva ga že nestrpno pričakovali. Dobili sva tortilje s prilogo feferonov, ki so za moj okus bili preveč pikantni.  Poskusila sem jih prav zato, ker mi je Neja povedala, da niso tako pekoči.

Po naju je prišel voznik kombija, nato smo se odpravili po druge dijake. Zaradi dežja so se naši plani popoldne nekoliko spremenili. Namesto ogleda statega dela Antalije (Old town) smo odšli v nakupovalni center, ki je bil predviden jutri. Nakupovalni center je bil zelo velik, zato smo imeli dve uri prostega časa. Privoščili smo si tudi kavico iz Starbucksa.

Neja in Lana sta si  najeli prevozno sredstvo (ki je na sliki) za obhod trgovin. Po povratku v  hotel smo v restavraciji pojedli večerjo. Poskusila sem tradicionalno turško sladico, mlečni riž s cimetom, nad katero sem bila zelo navdušena. V sobi smo se podružili z igranjem kart, dokler nas ni premagal spanec.

Tjaša Matuš