8. dan

Nov teden in čas za nova doživetja. Prebudili smo se v sončno jutro polni energije in v pričakovanju novega znanja na delu. 

Ajda, Uroš in jaz smo dopoldan ostali v hotelu, ostali pa so se odpravili na delo. Pogledali smo prvo oddajo Slovenije ima talent in šli na sprehod po ulicah Antalije. Ustavili smo se v prestižni restavraciji Shakespeare, kjer smo si privoščili »brunch«. Kmalu za tem, nas je voznik odpeljal do delovnega mesta. Z Ajdo sva menjala delodajalca in tokrat delala v kozmetičnem salonu. Najina nova šefica nama je pokazala postopek izdelave podaljševanja in lakiranja nohtov, nato pa še dnevni videz ličenja. V novem timu sva se super ujela. Med tem so bili pridni tudi ostali. Jana in Tim, ki sta tudi menjala salon, sta danes lahko opazovala delo na več strankah. Dobila pa sta tudi novo stranko, našo gospo ravnateljico Nadjo. Frizuro sta ji uredila pod pozornim očesom turškega mojstra. Frizerji v Turčiji uporabljajo drugačne tehnike pranja glave in sušenja s fenom, kar nam je novo in nič enostavno.

Na poti domov sva z Ajdo odkrila drevo,  na katerem so rastla granatna jabolka.

Danes smo se na večerjo odpravili nekoliko zgodaj, saj se nam je mudilo na krajši večerni izlet. Odšli smo si namreč ogledati The Land of Legends. Gre za višje cenovni nakupovalni in zabaviščni center, ki je zgrajen v posebnem stilu veličastnih stavb, pravljičnega gradu, kanala in popestren z mnogo lučkami in posebnimi svetlobnimi afekti. Skozi teče tudi reka, po kateri se lahko turisti vozijo s čolni. Tukaj smo se zabavali nekaj ur. Ravno dovolj, da smo si ogledali najdražje butične trgovine naših priljubljenih blagovnih znamk, si privoščili kakšen sladki prigrizek in seveda ustvarili veliko novih slik, ki bodo polepšale naša družabna omrežja.

Dan smo zaključili z našim, skoraj že tradicionalnim, druženjem v sobi, kjer se pogovarjamo o novih prigodah in odigramo kakšno partijo kart.

Jan Amon

[/fusion_builder_container