18. dan

Dan smo pričeli malo drugače, saj so naju namesto normalnega vsakodnevnega hotelskega zajtrka profesorici presenetili s palačinkami, ki so jih sami spekli 

Še zadnjič nas je Murat zapeljal na naša delovna mesta, da se poslovimo in z darili zahvalimo svojim delodajalcem.

Vsi smo še opravili nekaj malega na delu. Tjaša in Neja sta nitkali obraz, Tim in Jana sta opravila malo friziranja na lutkah. Jan, Ajda in Uroš so se samo zahvalili in se nato odpravili na kosilo v pub blizu hotela.

Jaz sem se dogovorila, da bi moj zadnji dan malo zavlekla, saj se nisem hotela še posloviti. Dokončala sem moje salvar hlače, pospravila šivalnico in pomagala dokončati nekaj oblačil za stranke. Ko sem zaključevala hlače, sta prišli profesorici. Zahvalili smo se delodajalcu, da me je sprejel. Tudi on se je zahvalil in jima podaril ročno narejene usnjene copate. Profesorica Andreja je bila tako navdušena nad copati, da si je še kupila dodatni par.

Vsi smo se še končno poslovili in pri tem nekateri tudi spustili kakšno solzo.

Po delu se je nekaj dijakov in profesorica Patricija odpravilo v tattoo shop, preostali pa smo šli na plažo. Na plaži so danes bili ogromni ter zelo lepi valovi, v katerih so nastale odlične slike. Vsaj dokler nas niso čisto zalili.

Ko smo prišli iz plaže, smo se uredili in šli kartat v lobby ter počakat ostale, da se vrnejo iz tattoo shopa.

Po večerji smo se razgubili naokrog, nekateri pri kartah, nekateri v sobah ali pa na sprehodu.

Lana