Danes smo se ob 10. uri vsi dijaki zbrali na Playa de Las Teresitas. Ko sta prispela učitelja, smo se najprej posladkali z nutelinimi palačinkami, nato pa smo se pripravili za snemanje promocijskega videoposnetka o naši izmenjavi. Oblekli smo majčke FOMB, si nadeli božične kapice, ob morju smo posneli ples in še nekaj posnetkov. Preostanek dneva smo bili prosti, zato smo nekateri dijaki ostali na plaži, se kopali, družili in sončili še preostanek dneva, nekateri pa so se odločili tudi za igro odbojke ob morju s Španci, ki so posodili žogo.

Šola Las Indias nas je povabila za dogodek Live Fashion Hair v avditoriju Tenerife, ki se ga je udeležilo nekaj dijakov in učitelja. Navdušenja po obisku dogodka ni manjkalo, saj so izbrali najboljše frizerje, brivce, manikerje, vizažiste z vsega sveta, ki so tekmovali v teh panogah.

Zvečer sta nas obiskala učitelja, nam dala navodila o izpolnjevanju in pošiljanju dokumentacije za Erasmus+. Tako kot vsak večer smo si tudi tokrat izmenjali vtise o današnjem sončno-nedeljskem dnevu.

Elena Mati