DAN 7

Naš dan se je začel s prijetnim sprehodom po plaži, medtem ko so nekateri še spali. Med pripravo na odhod na prakso smo ugotovile, da smo dobili novega šoferja. Vozil je zelo počasi.

Ko smo prispele v  podjetje, smo se nemudoma odpravile k delu. Najprej smo morale odstranjevati nepotrebne nalepke s papirja, tako da je ostal le še dizajn logotipa. Nato smo vse logotipe še preštele in jih zabeležile. Naredile smo več kot 500 logotipov. Kasneje nam je naša delodajalka pripravila zelo okusno kosilo, ki je vsebovalo fižol z jagnjetino in francosko solato. Po kosilu smo se vljudno zahvalile in pomile posodo. Pred zaključkom smo dobile za nalogo še izdelati plakat za pečen krompirček. To je bil tudi najtežji del današnjega dela.

Čas je hitro mineval in nestrpno smo čakale, da nas pride iskat naš kombi, a je zamujal. V vozilu je bila velika gneča, zato so nekateri morali sedeti na tleh.

Proti večeru smo se nekateri odpravili do plaže. Voda je bila prijetno topla, plaža pa prazna in mirna.

Za večerjo smo si privoščile palačinke s čokolado. Naredile smo preveč mase, zato so se nam pridružili še dijaki iz sosednje sobe. Kupile smo si tudi češnje, v katerih smo najbolj uživale.

Zoja Laboš in Lara Borak