OBVESTILA VPIS

________________________________________________________

Stanje prijav v programe Srednje šole za oblikovanje Maribor

Obveščamo vas, da je do roka za prijavo v začetni letnik programa PTI frizerski tehnik, 17. 5. 2022, prijave oddalo 58 kandidatov za 28 razpisanih mest.

Podatke o razporedu kandidatov bomo objavili v ponedeljek, 23. 5. 2022.

Do 6. 6. 2022 poteka ROK ZA PRENOS PRIJAV na druge šole oziroma v drug izobraževalni program. Po tem roku bomo ponovno objavili število prijavljenih kandidatov in razpored kandidatov po točkah. Da bi se v luči trenutne situacije v čim večji meri izognili fizičnim obiskom srednjih šol, priporočamo, da nas o želji po prenosu prijave obvestite na elektronski naslov katja.pinteric@ssom.si in priložite izpolnjen obrazec, ki ga najdete v priponki. Izpolnjen obrazec lahko pošljete tudi po pošti na naslov Srednja šola za oblikovanje Maribor, Park mladih 8, 2000 Maribor.

Obrazec-izjava-za-prenos-prijavnice

Katja Pinterič, šolska svetovalna delavka

Stanje prijav v program PTI frizerski tehnik Srednje šole za oblikovanje Maribor

Obveščamo vas, da se v priponki nahaja razpored kandidatov za program PTI frizerski tehnik. Zaradi varstva osebnih podatkov, objavljamo le prijavna mesta s točkami.

Katja Pinterič, šolska svetovalna delavka

Prijavljeni kandidati s točkami – PTI

Obveščamo vas, da je po rokih za prenos prijave v programe Srednje šole za oblikovanje Maribor prijavljenih 260 kandidatov, in sicer:

  • za program frizer 118 kandidatov za 104 razpisana mesta;
  • za program grafični operater 8 kandidatov za 14 razpisanih mest;
  • za program izdelovalec oblačil 6 kandidatov za 14 razpisanih mest;
  • za program medijski tehnik 59 kandidatov za 56 razpisanih mest;
  • za program tehnik oblikovanja 69 kandidatov za 56 razpisanih mest.

Kandidatom bodo vabila na vpis, skupaj z obvestilom o morebitnih omejitvah vpisa, posredovana konec meseca maja 2022 po pošti. Skladno z rokovnim bo 1. krog vpisnega postopka potekal med 16. in 21. junijem 2022, drugi krog vpisnega postopka pa med 21. in 30. junijem 2022.

Katja Kokol,

šolska svetovalna delavka